Buddha Wood | biologisch | 10ml.

Deze opmerkelijk balancerende en aardende olie verrijkt de meditatieve beoefening en ondersteunt de opmerkzaamheid

0 Beoordelingen
32,50 *
Prijs per 10ml.
Standaard levertijd
Variatie: Buddha Wood | biologisch | 10ml.
Buddha Wood Etherische olie - 10ml
Buddha Wood Etherische Oie - Sample 1ml
remove add
Het aantal spaarpunten dat je voor dit product ontvangt is 13
  • Buddha Wood
  • Kenmerken
  • Toepassing & Eigenschappen
  • Contra-indicaties & andere details
  • Disclaimer

BUDDHA WOOD

Latijnse naam: Eremophila mitchellii

Grondstof: Hout
Proces: Stoomdestillatie
Keurmerk: Biologisch
Herkomst: Australië
INCI Naam: EREMOPHILA MITCHELLII WOOD OIL
Geur: Houtachtig, balsamico, licht rokerig aroma
Kleur: Diepe koperachtige roodbruine kleur
Inhoud: 10ml.
Merk: j'Olie et Co Aromatherapy
Onze biologisch vervaardigde Buddha Wood olie wordt met stoom gedestilleerd uit het kernhout en de bast van de Eremophila mitchellii, een kleine boom die inheems is in het grasland van Oost-Australië. Deze stevige struik, ook wel bekend als Australian Desert Rosewood, werd traditioneel gebruikt door de Aboriginals van Australië. Met zijn diepe, houtachtige aroma, dikke, stroperige textuur en een diepe amberkleurige tint, wordt Buddha Wood Essential Oil vaak vergeleken met de meer gebruikelijke Sandelhoutolie, hoewel de chemie en het aroma volledig verschillen.

Eremophila mitchellii werd in 1848 genoemd door botanicus George Bentham, naar Sir Thomas Mitchell, die de ontdekkingsexpeditie naar Australië leidde. Het woord Eremophila komt van het Griekse eremos, wat woestijn betekent, en van phileo, wat liefde betekent, en inderdaad, deze planten lijken te houden van een woestijnklimaat. Er is een gevoel dat deze boom complexe harsen en oliën heeft moeten ontwikkelen om zichzelf te beschermen tegen het barre klimaat en ontelbare onverzadigbare roofdieren af te weren die wanhopig in het kernhout willen boren.
Uniek is dat Buddha Wood olie voornamelijk wordt gemaakt van de bicyclische sesquiterpenen die bekend staan als eremophilonen. De zeldzame sesquiterpeenverbindingen verlenen deze zeldzame en unieke olie ontstekingsremmende eigenschappen. Met meer prominente balsamico- en rooktonen is Buddha Wood etherische olie een zeldzame en speciale traktatie die zeker zal inspireren tot creativiteit in natuurlijke parfums en aromatherapeutische formules. Het wordt vaak gebruikt in parfums, vooral in verfijnde colognes voor mannen. De stimulerende, zuiverende en ondersteunende energie van Buddha Wood olie werkt ook om het immuunsysteem te stimuleren en te ondersteunen en om virale en bacteriële activiteit te verminderen. Vaak wordt deze etherische olie geselecteerd vanwege zijn huidverzorgende eigenschappen en om ongewenste spierspasmen te verlichten.

Emotioneel en energetisch ondersteunt Buddha Wood olie diepere meditatie en innerlijke eenheid. Deze opmerkelijk balancerende en aardende olie verrijkt de meditatieve beoefening en ondersteunt de opmerkzaamheid die nodig is om focus en duidelijkheid te brengen bij het omgaan met verdriet of moeilijke situaties. Het gebruik van Buddha Wood olie in melanges als afrodisiacum voegt diepte en complexiteit toe.

Globaal vastgestelde inhoudstoffen: Eremophilone, hydroxyeremofilon, 8-hydroxydihydroeremofilon
Geen contra-indicaties bekend

Allergenen: Niet bekend

Spaarpunten: Bij elke bestelling kun je spaarpunten verzamelen. Kijk
hier voor de voorwaarden
j’Olie et Co Aromatherapy kan, in overstemming met de wetgeving, geen (volledige) informatie geven over alle eigenscheppen en de toepassing van producten. Als je specifieke productvragen hebt kun je ons een e-mail sturen via info@jolieetco.com

De Europese Unie verplicht het vermelden van deze waarschuwingen aan alle leveranciers van etherische oliën. Kijk hier voor meer informatie.


Waarschuwing
Veroorzaakt lichte huidirritatie. Veroorzaakt oogirritatie. Kan een allergische huidreactie veroorzaken. Buiten bereik van kinderen bewaren. Kan schadelijk zijn bij inslikken of als het in de luchtwegen terechtkomt. Kan langdurige schadelijke gevolgen hebben voor in het water levende organismen. Bij contact met de huid, wassen met veel water en zeep. Bij huidirritatie, uitslag of inname, direct een arts raadplegen. Bij oogcontact direct spoelen met volle melk of een neutrale basisolie zoals olijfolie of zonnebloemolie, en direct een arts raadplegen.

Beoordelingen

Bekijk hieronder alle reviews van onze klanten

Review toevoegen

Laat een review achter

Wat vind je van het artikel?
Buddha Wood | biologisch | 10ml.
Laat een review achter
Versturen

Neem contact op

Heeft u een vraag over dit product? Stel ons uw vraag info@jolieetco.com Whatsapp