Cederhout Atlas | biologisch | 10ml.

Net als bij de andere conifeer oliën, is Atlas Cederhout Olie een uitstekende keuze voor het ondersteunen van gezonde longen en bevordering van een heldere ademhaling.

0 Beoordelingen
9,99 *
Prijs per 10ml.
Standaard levertijd
remove add
Het aantal spaarpunten dat je voor dit product ontvangt is 4
  • Cederhout Atlas
  • Kenmerken
  • Toepassingen & Eigenschappen
  • Contra-indicaties & andere details
  • Disclaimer

CEDERHOUT ATLAS

Latijnse naam: Cedrus atlantica (Endl.) Manetti ex Carière 

Grondstof: Hout
Extractie: Stoomdestillatie
Certificering: Wild vervaardigd, Biologisch
Herkomst: Marokko
INCI-naam: CERDUS ATLANTICA WOOD OIL
Geur: Rijk, zoet, houtachtig, balsamico-aroma met een goede vasthoudendheid
Kleur: Lichtgele tot oranjebruin gekleurde vloeistof
Opslag: Bewaren op een donkere en koele plaats
Inhoud: 10ml.
Merk: j'Olie et Co Aromatherapy
Onze biologisch wild vervaardigde Cederhout Atlas Etherische Olie wordt met stoom gedestilleerd uit het opvallende, rijke hout van indrukwekkende Cedrus atlantica-bomen die in het wild groeien in de mooie, bemoste bossen van het Marokkaanse Atlasgebergte. Met zijn prachtige warme, houtachtige, aardse en licht harsachtige aroma heeft Atlas Cederhout Olie een breed scala aan toepassingen, zowel in de aromatherapie als in de natuurlijke parfumerie.

Atlas Cedarhout is bekend om zijn kracht en vredige heerschappij en staat bekend als een vriendelijke reus, omdat het zowel zacht als krachtig is en een breed scala aan toepassingen heeft. Deze bomen komen oorspronkelijk uit de landen van Marokko en zijn eeuwenlang in Afrika en het Midden-Oosten geplant; en kan meer dan 42 meter hoog worden en blauwgroene bladeren en kegels produceren.
Samen met het helpen om balans te bieden, is Atlas Cederhout Etherische Olie nuttig in mengsels die zijn samengesteld voor het beheersen van pijn en ontsteking, spierspasmen en ongewenste bacteriële, schimmel- of virale activiteit. Net als bij de andere conifeer oliën, is Atlas Cederhout Olie een uitstekende keuze als het gaat om het ondersteunen van gezonde longen en het bevorderen van een heldere ademhaling. In de natuurlijke parfumerie wordt het veel gebruikt in mannelijke eau de cologne, maar het is net zo heerlijk in aromatische melanges voor vrouwen. Bij topische toepassing heeft Atlas Cederhout Olie verhelderende eigenschappen. Het kan helpen bij het revitaliseren van een doffe, verstopte huid door een gezonde microbiële balans te stimuleren.

Atlas Cederhout Olie staat bekend om zijn opmerkelijke aardende voordelen en wordt veel gebruikt in meditatiemengsels die zijn samengesteld om een rusteloze geest of geest te helpen stabiliseren en kalmeren. Het is heerlijk om op zichzelf te diffusen of als een uitstekende aanvulling op massageoliën om het fysieke, emotionele en spirituele welzijn te ondersteunen, vooral in moeilijke tijden.
Verwijderd houden van warmte en zonlicht. Buiten bereik van kinderen houden. Vermijd contact met ogen en slijmvliezen.

Allergenen: Geen allergenen (EU Cosmetica Verordening, 2003/15)


Spaarpunten: Bij elke bestelling kun je spaarpunten verzamelen. Kijk hier voor de voorwaarden.
j’Olie et Co Aromatherapy kan, in overstemming met de wetgeving, geen (volledige) informatie geven over alle eigenschappen en de toepassing van producten. Als je specifieke productvragen hebt kun je ons een e-mail sturen via info@jolieetco.com

Waarschuwing

Veroorzaakt lichte huidirritatie. Veroorzaakt oogirritatie. Kan een allergische huidreactie veroorzaken. Buiten bereik van kinderen bewaren. Kan schadelijk zijn bij inslikken of als het in de luchtwegen terechtkomt. Kan langdurige schadelijke gevolgen hebben voor in het water levende organismen. Bij contact met de huid, wassen met veel water en zeep. Bij huidirritatie, uitslag of inname, direct een arts raadplegen. Bij oogcontact direct spoelen met volle melk of een neutrale basisolie zoals olijfolie of zonnebloemolie, en direct een arts raadplegen.

De Europese Unie verplicht het vermelden van deze waarschuwingen aan alle leveranciers van etherische oliën. Kijk hier voor meer informatie.

Beoordelingen

Bekijk hieronder alle reviews van onze klanten

Review toevoegen

Laat een review achter

Wat vind je van het artikel?
Cederhout Atlas | biologisch | 10ml.
Laat een review achter
Versturen

Neem contact op

Heeft u een vraag over dit product? Stel ons uw vraag info@jolieetco.com Whatsapp