Happy Holidays

Happy Holidays is niet alleen geschikt om te verdampen tijdens de kerstdagen, maar ook gedurende de winterperiode.

0 Beoordelingen
10,50 *
Prijs per 10ml.
remove add
Het aantal spaarpunten dat je voor dit product ontvangt is 4
  • Happy Holidays
  • Kenmerken & Ingrediënten:
  • Toepassingen & eigenschappen:
  • Contra-indicaties & andere details:
  • Disclaimer

HAPPY HOLIDAYS

Latijnse naam: GeenIngrediënten: Zoete Sinaasappel, Kruidnagel, Kaneel CO2, Zwarte Spar, Siberische Spar, Laurier en Citroen
Extractie: Stoomdestillatie & CO2 extractie
Certificering: Biologisch
Herkomst: De gebruikte etherische oliën zijn afkomstig uit meerdere landen
INCI Naam: 
NIET VAN TOEPASSING
Geur: Rijke, warme, kruidige, feestelijke kerstgeur
Kleur:  Helder tot geel gekleurde vloeistof
Opslag: Droog, donker, en koel bewaren
Inhoud: 10 ml.
Merk: j'Olie et Co Aromatherapy
Kenmerken & Ingrediënten:
Happy Holidays is een heerlijke mélange met  traditioneel zoete en kruidige kerstgeuren van kaneel, kruidnagel en laurier. Zoete sinaasappel en Citroen zorgen voor een vrolijke en verfrissende noot, gecombineerd met de zachte geuren van zwarte, en siberische spar.

Happy Holidays is niet alleen geschikt om te verdampen tijdens de kerstdagen, maar ook gedurende de gehele winterperiode. Het roept het gevoel van warmte, vrede, harmonie, liefde, geluk en vreugde op terwijl je samenkomt met familie en vrienden.

Ingrediënten:
CITRUS SINENSIS DULSIS (SWEET ORANGE) PEEL OIL, EUGNIA CARYOPHYLLUS (CLOVE BUD) OIL, CINNAMOMUM BURMANII BARK EXTRACT, PICEA MARIANA (BLACK SPRUCE) NEEDLE OIL, ABIES SIBIRICA NEEDLE OIL, LAURUS NOBILIS LEAF OIL, CITRUS MEDICA LIMONUM (LEMON) PEEL OIL
Onze mélanges zijn in hoofdzaak samengesteld voor het gebruik in een diffuser, en dus niet geschikt voor gebruik op de huid, inwendig of in bad.

Gebruik deze etherische olie mélange uitsluitend om te verdampen (diffusen). Doe 3-5 druppels in je etherische olie diffuser of op een aroma steentje.
Contra-indicaties: Deze olie mag verdampt worden in het bijzijn van kinderen vanaf 7 jaar, vanwege de toevoeging van Kaneel.


Lees hier meer over het veilig gebruik van etherische oliën en etherische olie mélanges!

Allergenen: Limoneen, Linalool, Citronellol, Citral, Geraniol, Eugenol (Bijlage III, EU Cosmeticaverordening, 1223/2009)

Spaarpunten: Bij elke bestelling kun je spaarpunten verzamelen. Kijk hier voor de voorwaarden.
Disclaimer:
j’Olie et Co Aromatherapy kan, in overstemming met de wetgeving, geen (volledige) informatie geven over alle eigenschappen en de toepassing van producten. Als je specifieke productvragen hebt kun je ons een e-mail sturen via info@jolieetco.com

Waarschuwing
Veroorzaakt lichte huidirritatie. Veroorzaakt oogirritatie. Kan een allergische huidreactie veroorzaken. Buiten bereik van kinderen bewaren. Kan schadelijk zijn bij inslikken of als het in de luchtwegen terechtkomt. Kan langdurige schadelijke gevolgen hebben voor in het water levende organismen. Bij contact met de huid, wassen met veel water en zeep. Bij huidirritatie, uitslag of inname, direct een arts raadplegen. Bij oogcontact direct spoelen met volle melk of een neutrale basisolie zoals olijfolie of zonnebloemolie, en direct een arts raadplegen.


De Europese Unie verplicht het vermelden van deze waarschuwingen aan alle leveranciers van etherische oliën. Kijk hier voor meer informatie.

Beoordelingen

Bekijk hieronder alle reviews van onze klanten

Review toevoegen

Laat een review achter

Wat vind je van het artikel?
Happy Holidays
Laat een review achter
Versturen

Neem contact op

Heeft u een vraag over dit product? Stel ons uw vraag
info@jolieetco.com Whatsapp