Zwarte Spar | biologisch | 10ml.

Etherisch olie van Zwarte Spar is ook werkzaam bij het verminderen van lichte pijn en ontsteking en is vaak een zeer gewaardeerd element in een verjongende massagemix.

0 Beoordelingen
14,50 *
Prijs per 10ml.
Standaard levertijd
remove add
Het aantal spaarpunten dat je voor dit product ontvangt is 5
  • Zwarte Spar
  • Karakteristiek
  • Toepassingen & Eigenschappen
  • Contra-indicaties & andere details
  • Disclaimer

ZWARTE SPAR

Latijnse naam: Picea mariana (Mill.) Britton, Sterns & Poggenb.Grondstof: Naalden
Extractie: Stoomdestillatie
Certificering: Biologisch
Herkomst: Canada
INCI-naam: PICEA MARIANA (BLACK SPRUCE) NEEDLE OIL
Geur: Fris, doordringend, dennenbosachtig aroma met balsamico, houtachtige ondertonen
Kleur: Kleurloze tot lichtgele vloeistof
Bewaring: Op en donkere droge plaats opslaan
Inhoud: 10ml.
Merk: j'Olie et Co Aromatherapy
Deze biologisch vervaardigde etherische olie van zwarte spar wordt met stoom gedestilleerd uit de donkergroene, weelderige naalden van de altijd groene Picea mariana die in het wild groeit in pittoreske bossen verspreid over Oost-Canada. Onze voortreffelijke Zwarte Spar Olie heeft een aanvankelijk fris, stralend, doordringend 'vers bos'-aroma met warme, houtachtige en droge ondertonen en een zachte balsamico-noot in de dry down.

De krachtige Zwarte Spar Olie is steeds populairder geworden in aromatherapie, naast de andere naaldoliën zoals dennen en pijnbomen, waarschijnlijk omdat ze dezelfde verkwikkende aroma's en de opmerkelijke energie van de grote naaldbossen van de wereld delen. Een van onze favoriete manieren om deze essentiële olie te gebruiken, is in mengsels die zijn samengesteld om een gezonde longfunctie te bevorderen en een heldere ademhaling aan te moedigen.
Naast het hebben van decongestivum, slijmoplossend en mucolytische eigenschappen, die helpen bij long- en sinusproblemen, wordt Zwarte Spar Etherische Olie vaak gebruikt bij het verminderen van de aanwezigheid van ongewenste microben en het verlichten van ongewenste spierspasmen. Etherisch olie van Zwarte Spar is ook werkzaam bij het verminderen van lichte pijn en ontsteking en is vaak een zeer gewaardeerd element in een verjongende massagemix. Deze etherische olie heeft een kalmerend en kalmerend effect op de geest met zijn herstellende, verfrissende en zuiverende eigenschappen, net zoals een wandeling in een rustig naaldbos innerlijke rust en een hernieuwde geest teweegbrengt. Zwarte Spar Olie kan ook helpen bij het ondersteunen van een gezond immuunsysteem.

Emotioneel en energetisch ontspant en kalmeert Zwarte Spar Etherische Olie. Deze etherische olie stimuleert zachte, zachte zelfreflectie en kan helpen beschermen tegen negatieve energie. Het heeft ook een kalmerende en rustgevende werking die nervositeit helpt verminderen en angst en depressie verlicht. Zwarte Spar Olie staat bekend om zijn opmerkelijke aardende voordelen en wordt veel gebruikt in meditatiemengsels die zijn samengesteld om een rusteloze geest of geest te helpen stabiliseren en kalmeren.
Contra-indicaties: Niet bekend

Allergenen: Limoneen, Linalool, Citronellol, Geraniol (EU Cosmeticaverordening, 2003/15)


Spaarpunten: Bij elke bestelling kun je spaarpunten verzamelen. Kijk hier voor de voorwaarden.
j’Olie et Co Aromatherapy kan, in overstemming met de wetgeving, geen (volledige) informatie geven over alle eigenschappen en de toepassing van producten. Als je specifieke productvragen hebt kun je ons een e-mail sturen via info@jolieetco.com

Waarschuwing

Veroorzaakt lichte huidirritatie. Veroorzaakt oogirritatie. Kan een allergische huidreactie veroorzaken. Buiten bereik van kinderen bewaren. Kan schadelijk zijn bij inslikken of als het in de luchtwegen terechtkomt. Kan langdurige schadelijke gevolgen hebben voor in het water levende organismen. Bij contact met de huid, wassen met veel water en zeep. Bij huidirritatie, uitslag of inname, direct een arts raadplegen. Bij oogcontact direct spoelen met volle melk of een neutrale basisolie zoals olijfolie of zonnebloemolie, en direct een arts raadplegen.

De Europese Unie verplicht het vermelden van deze waarschuwingen aan alle leveranciers van etherische oliën. Kijk hier voor meer informatie.

Beoordelingen

Bekijk hieronder alle reviews van onze klanten

Review toevoegen

Laat een review achter

Wat vind je van het artikel?
Zwarte Spar | biologisch | 10ml.
Laat een review achter
Versturen

Neem contact op

Heeft u een vraag over dit product? Stel ons uw vraag info@jolieetco.com Whatsapp