Voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden
Gratis verzending in nl vanaf eur 30,00
Spaarpunten programma
jolieetco logo
[WEBWINKELKEURWIDGET layout=new_button-stars theme=dark color=#871273 show=yes view=slider amount=6 width=manual width_amount=250px height=45px interval=5000 language=nld]
Assortiment-Hydrolaten-Ontdek-de-helende-kracht
100% puur en biologisch, zonder conserveringsmiddelen


  4 / 4  Bezig met laden...
visibility
shopping_cart

Toverhazelaar Hydrolaat (100 ml)

Bij uitstek het hydrolaat om toe te passen in een crème bij couperose. Goed voor de vette huid en bij acne.

11,25*

visibility
shopping_cart

Toverhazelaar Hydrolaat (250 ml)

Bij uitstek het hydrolaat om toe te passen in een crème bij couperose. Goed voor de vette huid en bij acne.

24,00*

visibility
shopping_cart

Wierook (Frankincense) Hydrolaat (100 ml)

Kan o.a. gebruikt worden als wondspray en mondspoeling bij tandvleesontstekingen.

14,70*

visibility
shopping_cart

Ylang Ylang Hydrolaat (100 ml)

Antidepressief, ontspannend, verdrijft onrust, euforiserend en een afrodisiacum.

11,95*

  1 2 3  4   

Hydrolaten - Ontdek de helende kracht

Hydrolaten zijn een natuurlijk aromatisch water en bevatten de levenskracht van de plant. Hydrolaten zijn een veilig, vriendelijk, betaalbaar en completer werkzaam alternatief voor etherische oliën. Onze hydrolaten zijn 100% Biologisch, bevatten geen conserveringsmiddelen, en zijn uitsluitend verkregen uit stoomdestillatie, waterdestillatie of een combinatie van stoom, en waterdestillatie.

Hydrolaten

Hydrolaten zijn het product van een stoomdestillatie proces en bevatten wateroplosbare, vluchtige plantencomponenten die hen vaak op subtiele wijze de geur geven van etherische oliën, maar minder sterk of zelfs helemaal niet.

De samenstelling is anders dan die van etherische olie: rijker aan wateroplosbare bestanddelen en –praktisch- vrij van lipofiele substanties zoals terpeen koolwaterstoffen. De reuk en de smaak worden bepaald door de wateroplosbare, hydrofiele componenten van de plant in het hydrosol. Het is destillaatwater dat de wateroplosbare delen van een plant en bevat een veelheid aan werkzame stoffen. Het is eigenlijk een geconcentreerd extract, 20-30 maal sterker dan een kop kruidenthee.

Toepassing
Het toepassen van hydrolaten voor in en/of uitwendig gebruik bevindt zich op het snijpunt tussen fytotherapie en aromatherapie. De therapeutische eigenschappen van een hydrolaat zijn in de regel een combinatie van fytotherapeutische en aromatherapeutische eigenschappen en zijn nooit één op één gelijk aan één van beiden. Hydrolatentherapie is voor een therapeut een veilige en zachte manier om iemand te behandelen, zowel in- als uitwendig.
Eigenschappen
Per hydrolaat staan eigenschappen en toepassingen beschreven. Deze informatie is afkomstig uit boeken en/of websites over hydrolaten therapie en aromatherapie. Deze informatie wordt bevestigd door een groot aantal waarnemingen in wetenschappelijke kringen. Deze informatie is uitsluitend voor informatieve doeleinden, het is geen medische informatie! Voor het gebruik van hydrolaten voor therapeutische doeleinden, dient u een arts te raadplegen of een daartoe opgeleide therapeut te consulteren. Gebruik en toepassingen vallen buiten de verantwoordelijkheid van j'Olie et Co Aromatherapy.


Meest bekeken producten

* = prijzen zijn inclusief btw

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, er worden geen persoonlijke gegevens opgeslagen.
Accepteer geselecteerde cookies