VERZENDING BINNEN 2 WERKDAGEN
GRATIS VERZENDING IN NL VANAF € 35,00
SPAARPUNTEN PROGRAMMA
Etherische-Olie

Etherische olie is een vluchtige (snel verdampende) olie die uit planten worden gewonnen door middel van stoomdestillatie of CO2 extractie. Etherische oliën van citrusvruchten worden door het koud persen van de schil verkregen, waardoor deze oliën zijn frisse fruitgeur behoudt. Door het verdampings- of inhalatieproces is de geur van de olie goed waarneembaar. Etherische oliën zijn op verschillende manieren te gebruiken. Zo zijn sommige oliën goed voor de verzorging van de huid, anderen hebben weer een positief effect op de luchtwegen of hebben een positieve invloed op je humeur, gevoel of stemming.Absolute Oliën Absolute Oliën
Absolute Oliën

Unieke en bijzondere absolute en etherische oliën voor connoisseurs, fijnproevers, kenners, liefhebbers en de betere parfumeurs die gebruik maken van unieke absolutes of etherische oliën.

Bekijken
Etherische Olie Blends Etherische Olie Blends
Etherische Olie Blends

Onze blends zijn subtiel en verfijnd, samengesteld uit 100% zuivere etherische oliën.

Bekijken
Etherische Olie Blend Cadeau Etherische Olie Blend Cadeau
Etherische Olie Blend Cadeau

Geef jezelf een fantastisch cadeau! Of je nu op reis gaat, scherp wilt blijven, gewoon wilt ontspannen, of gewoon van het leven wilt genieten. Onze etherische olie blend cadeaus zijn voor elkmoment samengesteld. Een mooi cadeau, ook voo

Bekijken
Etherische Olie j'Olie et Co Etherische Olie j'Olie et Co
Etherische Olie j'Olie et Co

Onze etherische oliën zijn met de grootst mogelijk zorg en kennis geselecteerd.  Gedestilleerd van uitsluitend verse bloemen, planten, of delen daarvan, wortels, harsen of koudgeperst van fruit. Aan onze etherische oliën zijn

Bekijken
Etherische Olie Samples Etherische Olie Samples
Etherische Olie Samples

Wil je graag een etherische olie proberen of testen? j’Olie et Co Aromatherapy biedt een fijne oplossing hiervoor! Ontdek je favoriete etherische olie en koop samples van etherische olie.

Bekijken
  2 / 7  Bezig met laden...
visibility
shopping_cart

Citroen Melisse | biologisch | 10ml.

Intens verfrissend, onze goddelijk aromatische Melisse Olie is een zachte maar krachtige fusie van kalmerende, verzorgende en vitaliteit...

220,00*

visibility
shopping_cart

Citronella / Cymbopogon winterianus

Citronella staat vooral bekend om de insecten werende eigenschappen.

9,50*

visibility
shopping_cart

Copaiba Balsam | biologisch | 10ml.

Copaiba Balsam is prachtig huidvoedend en is een heerlijke olie om op te nemen in mengsels die zijn samengesteld voor huidondersteuning.

16,50*

visibility
shopping_cart

Duizendblad | Biologisch

Deze etherische olie is ook fantastisch voor huidondersteuning, omdat het verkoelend is en zo welkom is bij geïrriteerde aandoeningen.

18,00*

visibility
shopping_cart

Echte Kamille | Biologisch

Etherische olie van Echte Kamille is zeer effectief in aromatherapie-toepassingen voor de gezondheid en schoonheid van de huid.

22,95*

visibility
shopping_cart

Engelwortel | Biologisch

Angelica Wortel etherische olie wordt vereerd om zijn aroma in fijne geurstoffen, natuurlijke parfums en schoonheids- en persoonlijke...

19,00*

visibility
shopping_cart

Eucalyptus Citriodora / Eucalyptus citriodora

Al honderden jaren gebruiken de Aboriginals (Australië) de bladeren van eucalyptus voor hun antiseptische en genezende werking.

9,00*

visibility
shopping_cart

Eucalyptus Globulus / Eucalyptus globulus

De geurige olie die wordt gewonnen uit de bladeren van deze prachtige boom, gekweekt in Portugal, staat vooral bekend om zijn effecten op...

7,01*

visibility
shopping_cart

Eucalyptus Radiata | biologisch | 10ml.

Eucalyptus Radiata essentiële olie kalmeert wanneer iemand uitgeput is en kan een gevoel van emotionele standvastigheid bevorderen.

11,00*

visibility
shopping_cart

Eucalyptus Smithii / Eucalyptus smithii

De Eucalyptus Smithii is ook een rechtstreeks familielid van de wilde eucalyptus, de geur en de inhoudsstoffen wijken af.

9,00*

visibility
shopping_cart

Fragonia | Biologisch

Fragonia etherische olie herstellend en diep in balans, waardoor het een uitstekende keuze is voor slaapondersteuning.

14,00*

  1  2  3 4 5  

j’Olie et Co Aromatherapy is een Nederlands bedrijf dat uitsluitend met zorg geselecteerde natuurlijke producten verkoopt. Aan onze etherische oliën zijn geen conserveringsmiddelen toegevoegd, zijn 100% biologisch en zijn van een uitstekende kwaliteit.

Waarom etherische olie?

Etherische oliën hebben diverse voordelen. Door de grote diversiteit in soorten oliën zijn er logischerwijs ook vele doeleinden. Zo kun je de essentiële oliën ook gebruiken om de luchtkwaliteit in huis te verbeteren. Het kan ontspannend of activerend werken in bad en is het uitermate geschikt om te gebruiken als toevoeging aan een biologische dragerolie voor een weldadige massage.

Levendige, pure, natuurlijke en 100% biologische etherische oliën, je vindt ze bij j’Olie et Co Aromatherapy.

“Ervaar de overheerlijke geur en werking van onze biologische oliën.”

 

Het gebruik van etherische geur olie

Etherische oliën zijn, afhankelijke van de aard van het product, op verschillende manieren te gebruiken. De ene olie is goed voor de huid, de ander weer voor de luchtwegen. Daarnaast zijn er nog een aantal gebruiksmogelijkheden met etherische oliën:

1. Etherische olie diffuser
Door het verdampen van de olie ontstaat er een zeer aangename geur wat goed is voor onze luchtwegen.

2. Essentiële olie in bad
Etherische olie is uitstekend te gebruiken in bad. Net als bij het verdampen ontstaat er een heerlijke en ontspannende geur.

3. Essentiële massageolie
Doordat etherische olie een lipofiele vloeistof is wordt het door verschillende lagen in de huid opgenomen.

 

Etherische olie kopen bij j’Olie et Co

Al onze oliën zijn gaschromatografisch getest, hebben het ECOCERT-zegel. Van de essentiële oliën kun je ook per product direct een analyse downloaden. Zodat vooraf transparant is wat je koopt. Onze labels voldoen aan de regels van de Europese Gemeenschap voor pure aromatherapieproducten met beknopte informatie zoals de vervaldatum, wetenschappelijke benamingen, oorsprong, allergenen en contra-indicaties. Standaard wordt een bijsluiter meegeleverd.

Bij j’Olie et Co vinden wij het ontzettend belangrijk dat onze producten biologisch en van een uitstekende kwaliteit zijn. Onze oliën worden uiteraard niet op dieren getest. Met onze producten zorgen wij ervoor dat je zult genieten van de pure en gezonde wereld van aromatherapie, die je welzijn en gezondheid rust geeft.


Meest bekeken producten

* = prijzen zijn inclusief btw