Zoete Sinaasappel - Sample 1 ml

De geur verspreidt het gevoel van zomer, levensvreugde en lichtheid. Het helpt om uit te schakelen en te kalmeren, vooral als er 's avonds onrust is.

0 Beoordelingen
2,46 *
Prijs per 1 ml
Standaard levertijd
remove add
Het aantal spaarpunten dat je voor dit product ontvangt is 1
Zoete Sinaasapplen - Sample 1ml

Productomschrijving


Zoete Sinaasappel etherische olie

Latijnse naam: Citrus sinensis

Grondstof: schillen
Proces: Koude persing
Certificering: Biologisch
Herkomst: Italië
INCI-naam: CITRUS SINENSIS (ZOET SINAASAPPEL) OLIE
Geur: Zoet, fris, citrus, karakteristiek aroma
Kleur: Lichtgele tot oranje gekleurde vloeistof
Bewaren: Bewaar op een donkere en koele plaats, in de koelkast
Inhoud: 1ml.
Merk: j'Olie et Co Aromatherapie

 

Onze biologisch vervaardigde etherische olie van zoete sinaasappel wordt koud geperst uit de perfect gerijpte schil van Citrus sinensis-vruchten, met de hand geplukt uit zonovergoten boomgaarden op het platteland van Italië. Onze Zoete Sinaasappelolie is delicaat zoet en citrusachtig met het aroma van vers gesneden sinaasappels.

De verjongende citrusgeur van Zoete Sinaasappel etherische olie is veelzijdig en mengt goed met andere essentiële citrusoliën en oliën in de mint-, bloemen-, hout-, kruidachtige en specerijenfamilies. De meest voorkomende fytochemische stof in zoete sinaasappelolie is d-limoneen (meer dan 90%). Deze monoterpeenverbinding met bewezen antitumorfunctie is verantwoordelijk voor de meeste heilzame eigenschappen van etherische sinaasappelolie.

GEMELDE VOORDELEN EN GEBRUIK
Zoete Sinaasappel etherische olie wordt vaak gebruikt om lichte pijn en ontstekingen te verminderen en om de aanwezigheid van ongewenste bacteriën te verminderen. Vanwege de uitstekende ontstekingsremmende, antioxiderende en antibacteriële eigenschappen is Zoete Sinaasappelolie een algeheel uitstekend huidtonicum en een onmisbaar ingrediënt in huidverzorgingsproducten die bedoeld zijn voor de vette huid. De verhelderende eigenschappen kunnen gunstig zijn voor het verminderen van acne. In de thuiszorg kan Zoete Sinaasappelolie ook als geheim wapen in de keuken werken tegen hardnekkige vetvlekken.

Bekend om zijn opbeurende en zorg verminderende eigenschappen, brengt zoete sinaasappelolie opgewektheid en positiviteit bij mensen die worstelen met situationele depressie of angst, waardoor het ideaal is als een algehele stemmingsverbeteraar en ontspannend middel. Zijn brede aromatische aantrekkingskracht en zijn verwarmende en vrolijke eigenschappen maken het een uitstekende keuze om te verspreiden in diverse groepen.


Allergenen: Limoneen, Citral en Linalol (EU Cosmeticaverordening, 2003/15)

Contra-indicaties & andere bijzonderheden: 
Verwijderd houden van hitte en zonlicht. Buiten bereik van kinderen bewaren. Vermijd contact met ogen en slijmvliezen.

Waarschuwing
Veroorzaakt lichte huidirritatie. Veroorzaakt oogirritatie. Kan een allergische huidreactie veroorzaken. Buiten bereik van kinderen houden. Kan schadelijk zijn bij inslikken of in de luchtwegen. Kan langdurige schadelijke gevolgen hebben voor in het water levende organismen. Bij aanraking met de huid met veel water en zeep wassen. Bij huidirritatie, uitslag of inslikken onmiddellijk een arts raadplegen. Bij oogcontact direct uitspoelen met volle melk of een neutrale basisolie zoals olijfolie of zonnebloemolie en direct een arts raadplegen.

De Europese Unie verplicht alle leveranciers van etherische oliën om deze waarschuwingen te vermelden. Kijk
hier voor meer informatie

Disclaimer
Conform de wetgeving kan j'Olie et Co Aromatherapie niet (volledige) informatie geven over alle eigenschappen en de toepassing van producten. Als u specifieke productvragen heeft, kunt u een e-mail sturen naa
r info@jolieetco.com

Beoordelingen

Bekijk hieronder alle reviews van onze klanten

Review toevoegen

Laat een review achter

Wat vind je van het artikel?
Zoete Sinaasappel - Sample 1 ml
Laat een review achter
Versturen

Neem contact op

Heeft u een vraag over dit product? Stel ons uw vraag info@jolieetco.com Whatsapp