Spaarpunten

Spaarpunten j’Olie et Co Aromatherapy
Als trouwe klant wil j’Olie et Co Aromatherapy je graag belonen door punten te sparen met ons spaarpuntensysteem. Met deze spaarpunten spaar je voor extra korting voor je volgende bestellingen. We stellen wel een aantal voorwaarden aan het spaarsysteem, waarover je hier meer kunt lezen;

Hoe spaar je punten?
Bij iedere bestelling spaar je punten. Het aantal punten is in verhouding met de waarde van de producten die je besteld. Voor elke bestelling kan het aantal spaarpunten verschillen. Je moet wel inloggen of een account aanmaken om punten te kunnen sparen.

Waarom een product review?
Elke product review helpt andere, nieuwe klanten, om te besluiten of zij wel of niet een van onze producten aanschaffen. We vinden het daarom erg belangrijk om jouw mening te delen met (nieuwe) klanten. 14 dagen na je bestelling ontvang je e-mail waarin we je uitnodigen om een of meerdere producten die je aangeschaft hebt te beoordelen. Voor iedere goedgekeurde product review, die voldoen aan onderstaande richtlijnen, ontvang je 20 spaarpunten. Als je bijvoorbeeld 5 producten besteld, ontvang je dus 20 spaarpunten extra voor ieder product waarvoor je een productreview schrijft.

Hoe schrijf je een goede product review:?
Goede product reviews blijken niet alleen uit positieve reviews. Ook minder positieve reviews worden geplaatst. We kijken wel even naar je review voordat we deze plaatsen. Heb je een klacht dan zullen we dit altijd in overleg met je oplossen.
  • Schrijf je review pas als je het product gebruikt hebt. Je schrijft beter iets later een product review, over jouw ervaring met het aangeschafte product.
  • Ligt toe waarom je tevreden, of ontevreden, bent over het product.
  • Het is plezierig dat iedere review voor iedereen leesbaar is. Zorg voor een goede spelling en grammatica.
  • Complimenten zijn altijd fijn, ook voor j’Olie et Co Aromatherapy. Maar zorg er ook voor dat je product review specifiek iets zegt over het door jouw gekochte product.
  • Heb je een klacht over een product, neem dan contact op met onze klantenservice via info@jolieetco.com.
  • Als bedrijf mogen wij volgens de wetgeving geen positieve product reviews publiceren die betrekking hebben op geondheidsklachten. We kunnen dus geen reviews plaatsen waarin ernstige aandoeningen of ziektes worden vermeld. Houd hier dus rekening mee als je een product review schrijft. Wij behuden ons het recht voor om eventuele claims te verwijderen, zodat wij voldoen aan de wetgeving.

Hoeveel punten heb ik gespaard? 
Om te zien hoeveel spaarpunten je hebt gespaard dien je in te loggen op jouw account, of een account aan te maken. Als je ingelogd bent kun je zien hoeveel spaarpunten je hebt gespaard.

Spaarpunten inleveren
Het is mogelijk om jouw punten in te leveren op de webshop. De punten zijn gekoppeld aan jouw (professional) account. Vanaf € 45,00 (€ 41,32 excl. btw) kun je de door jouw gespaarde punten inzetten als betaalmethode. Je kunt de punten inzetten in combinatie met alle overige betaalmogelijkheden. Vanaf 20 spaarpunten (waarde €1,00 korting) kun je de punten inzetten als betaalmethode. Spaarpunten kunnen ook ingewisseld worden i.c.m. eventuele andere kortingscodesEr is geen maximaal aantal spaarpunten om in te zetten.
Let op: jouw gespaarde punten zijn 1 jaar geldig!

Waarde van een spaarpunt
Bij elke € 2,00 die je uitgeeft op onze webshop ontvang je 1 spaarpunt. 1 spaarpunt heeft een waarde van €0,05. 20 punten hebben dus een waarde van € 1,00 die je kunt inleveren! Voor productreviews geldt: elke goedgekeurde beoordeling is 5 spaarpunten en een inschrijving voor de mailing zorgt ook voor een toeschrijving van 20 spaarpunten in jouw account! 

Heb je vragen?

Stel je vraag gerust via info@jolieetco.com

Disclaimer 
Het is niet mogelijk om achteraf of via een andere bron dan de webshop spaarpunten in te leveren. Je spaart alleen punten als je bent ingelogd op onze webshop. j’Olie et Co Aromatherapy behoudt zich het recht om de punten te wijzigen. Wij plaatsen geen fake reviews! Behalve dat dit onbetrouwbaar is, is dit ook strafbaar.