André, Janet en Wesley zijn de drijvende krachten achter j’Olie et Co Aromatherapy. Wij zijn dus een echt familiebedrijf, met een grote passie voor aromatherapie!

Janet heeft j’Olie et Co opgericht in 2012, en met succes. Aanvankelijk voor een kleine groep enthousiastelingen, die geïnteresseerd zijn in Aromatherapy. Na een decennium hebben André en Wesley de zaak overgenomen. André is verantwoordelijk voor commercie, inkoop en innovaties, Wesley is verantwoordelijk voor de look & feel van de webshop.

Janet heeft haar prioriteiten naar FytArom Opleidingen gezet. Een CAT en KTNO geaccrediteerde 3-jarige opleiding tot Natuurgeneeskundig Aromatherapeut. Ook worden Nascholing, Workshops en Masterclasses aangeboden.

Wesley heeft een grafische achtergrond. Hij houdt zich vooral bezig met de look & feel van de webshop. Alles in overleg met André en Janet.

André heeft een achtergrond in de verkoop, en heeft meerdere succesvolle eigen bedrijven gehad. André volgt de opleiding tot Natuurgeneeskundig Aromatherapeut en heeft deze nagenoeg afgerond.

Onze visie
Het gebruik en toepassen van natuurlijke producten voor o.a. lichaamsverzorging, vitaliteit en gezondheid groeit enorm in populariteit. Producten van j’Olie et Co Aromatherapy kenmerken zich vooral door een genezende werking of dragen bij aan een goede gezondheid. Wij bieden uitsluitend natuurlijke en met zorg geselecteerde producten aan, zonder conserveringsmiddelen, 100% biologisch en met een gegarandeerde kwaliteit.

Specialisatie
Onze specialisaties zijn Hydrolaten, Etherische Oliën, Etherische Oliemélanges, CO2 Extracten, Harsen & Wierook, Basisoliën, Maceraten en Massageoliën. Uitsluitend eerlijke, natuurzuivere producten gemaakt van wilde of duurzaam gecultiveerde bloemen en planten. Onze producten worden aanbevolen en gebruikt door Aromatherapeuten, Massagetherapeuten, Specialisten en mogen wij een aantal gerenomeerde zorginstellingen tot onze vaste klantenkring rekenen. Daar zijn wij enorm trots op! 

Waarom j’Olie et Co Aromatherapy?
Wij onderscheiden ons door kennis en inzicht in de toepassing van onze producten. En voeren uitsluitend producten met een bewezen biologisch herkomst. Voor ons is het belangrijk dat producten worden aangeboden zonder conserveringsmiddelen en werken alleen met zorg geselecteerde wereldwijde leveranciers.

Natuurlijk voldoen wij aan de wettelijke eisen t.a.v. privacy, veilig betalen, en zijn aangesloten bij WebwinkelKeur Nederland.