VERZENDING BINNEN 2 WERKDAGEN
GRATIS VERZENDING IN NL VANAF € 35,00
SPAARPUNTEN PROGRAMMA
Aroma-Diffusers

Etherische oliën zijn 100% biologische oliën die bekend staan om hun heerlijke en ontspannende aroma. Naast dat het lekker ruikt zijn er tal van andere voordelen van etherische oliën. Afhankelijk van de olie, biedt een etherische olie diffuser ook mentale en fysieke voordelen. Zo kalmeert het de gevoelens en stimuleert het een betere nachtrust.

Bezig met laden...
visibility
shopping_cart

Ma Maison Aroma Diffuser Wit

Met de Ma Maison Aroma Diffuser kun je in iedere ruimte zelf je persoonlijke en comfortabele sfeer creëren.

52,50*

visibility
shopping_cart

Ma Maison Aroma Diffuser Zwart

Met de Ma Maison Aroma Diffuser kun je in iedere ruimte zelf je persoonlijke en comfortabele sfeer creëren.

52,50*

visibility
shopping_cart

Mistilia Aroma diffuser

Mistilia is een draagbare ultrasone diffuser voor etherische oliën EN hydrolaten.

28,50*

visibility

Octalia Aroma Diffuser

Octalia: Praktisch, duurzaam en helder, deze draagbare etherische olie diffuser is degene die je verslaafd maakt aan aromatherapie.

49,90*

visibility
shopping_cart

Retro Aroma Diffuser Wit

De Retro Aroma Diffuser is draadloos en overal te gebruiken.

37,50*

visibility
shopping_cart

Retro Aroma Diffuser Zwart

De Retro Aroma Diffuser is draadloos en overal te gebruiken.

37,50*

Bij j’Olie et Co Aromatherapy hebben wij uitsluitend met zorg geselecteerde natuurlijke producten in ons assortiment. Door de juiste aroma diffuser te kiezen en deze op de geschikte wijze te gebruiken ontdek je de best mogelijke aromatherapie ervaring.
 

De ultrasone diffuser versus de vernevelingsdiffuser

Met een ultrasone diffuser worden de essentiële oliën gemengd met water en gebruikt als ze koud zijn. Zo genereert het mengsel een nevel via de ultrasone activering, waarin de componenten van de olie worden verspreid. Terwijl met een vernevelaar, de etherische oliën worden onderworpen aan sterke druk in kleiner wordende buizen. Wanneer de druk zijn piek bereikt, komt het vrij als zeer fijne druppels die in miljoenen druppels in de lucht verspreiden.

De ultrasone aroma diffuser wordt gebruikt voor decoratieve doeleinden om een stemming te creëren, terwijl de vernevelaar wordt gebruikt in de zorgsector en aromatherapie omdat het de moleculen in de etherische oliën niet beschadigt.

 

Voordelen van de aroma diffuser

Een aroma diffuser zorgt ervoor dat de geur van etherische oliën op een prettige en rustgevende wijze worden verspreid door de ruimtes. En dat heeft verschillende voordelen:

De geur diffuser ruikt heerlijk
Dankzij de aroma diffuser ruiken je ruimtes heerlijk. Door de brede keuze aan essentiële oliën zijn er verschillende geuren verkrijgbaar.

De aroma diffuser verhoogt de luchtvochtigheid
Een diffuser zorgt ervoor dat de lucht niet meer droog zal zijn. De voordelen? Minder snel droge ogen, droge lippen of hoofdpijn.

De aroma diffuser zorgt voor ontspanning
De rustgevende en overheerlijke geur heeft een ontspannende werking. Het zorgt ervoor dat je tot rust komt.

De aroma diffuser zorgt voor een sterker immuunsysteem
Door dagelijks meerdere keren een halfuur je aroma diffuser aan te zetten met bijvoorbeeld het Just Breathe blend of Eucalyptusolie te verdampen, helpt je te beschermen tegen verkoudheid.

De aroma diffuser zorgt voor een verbeterde nachtrust
Je kan een diffuser op de slaapkamer een half uur voordat je gaat slapen aan te zetten. Door het gebruik van de juiste oliën zoals bijvoorbeeld het Nighty Night blend, zul je rustiger en ontspannen in slaap vallen.

 

Aroma diffuser kopen

De verdamping van de etherische olie met een aroma diffuser is zeer milieuvriendelijk. Door kleine trillingen ontstaat er een koude verneveling die de geur van de etherische olie sterk verspreid. Het gebruik heeft een positief effect op de luchtwegen of een positieve invloed op je humeur, gevoel of stemming.

Bij j’Olie et Co vinden wij het ontzettend belangrijk dat onze producten biologisch en van een uitstekende kwaliteit zijn. Onze aroma diffusers zijn speciaal gericht op het versterken van de geuren van etherische oliën. Dankzij onze producten zorgen wij ervoor dat je geniet van de pure en gezonde wereld van de aromatherapie. Dit zal bijdragen aan je welzijn en gezondheid.


Meest bekeken producten

* = prijzen zijn inclusief btw