VERZENDING BINNEN 2 WERKDAGEN
GRATIS VERZENDING IN NL VANAF € 35,00
SPAARPUNTEN PROGRAMMA
Massage-Olie

Onze Massageoliën zijn 100% biologisch. Hierdoor is de olie uitermate geschikt voor de huid. Doordat massageolie een lipofiele vloeistof is wordt het door verschillende lagen in de huid opgenomen. 


Bezig met laden...
visibility
shopping_cart

Neutrale Massageolie

De combinatie van biologische zoete amandelolie en biologische jojoba is een goede en veelzijdige basisolie.

5,25*

visibility
shopping_cart

VoetReflex Massageolie

Een neutrale massageolie samengesteld voor voetreflex massage.

5,51*

visibility
shopping_cart

Energy Massageolie

Massageolie Energy is een olie die ingezet kan worden voor een energieke massage.

5,51*

visibility
shopping_cart

Mellow Massageolie

Een massageolie met een etherische olie mélange die zorgt voor totale ontspanning.

5,75*

visibility
shopping_cart

Sensitive Massageolie

Deze neutrale massageolie is geschikt voor mensen met o.a. een notenallergie.

5,75*

visibility
shopping_cart

Less Stress Men Massageolie

Massageolie Less Stress Men is een olie die ingezet kan worden voor een aardende massage.

6,00*

visibility
shopping_cart

Less Stress Women Massageolie

Massageolie Less Stress Women is een olie die ingezet kan worden voor een aardende massage.

6,75*

visibility
shopping_cart

Devine Massageolie

Massageolie Devine is een olie die ingezet kan worden voor een kalmerende en geest verlichtende massage.

6,75*

Over onze massageoliën

Onze massageoliën zijn uniek en samengesteld uit 100% biologische Zoete Amandelolie en Jojoba. Hierdoor kunnen onze oliën zowel als massageolie of als huidverzorging gebruikt worden. In totaal zijn 8 verschillende samenstellingen gemaakt. Je kunt kiezen voor een neutrale massageolie als basis waarbij je zelf, clientspecifiek, een of meerdere etherische oliën aan toevoegt. Of kies voor een van onze samengestelde massageoliën waaraan etherische oliemélanges zijn toegevoegd. De door ons samengestelde mélanges hebben subtiele geur en zijn plezierig en zacht. Elke etherische olie kan wetenschappelijk worden onderbouwt, en worden ingezet voor het doel waar zij voor zijn ontwikkeld. Onze massageoliën kunnen zowel ingezet worden voor diverse klachten, een heerlijke ontspannende massage, een effectieve massage en voor de verzorging van de huid.

Samenstelling
Op een na zijn al onze massageoliën samengesteld uit koudgeperste biologische Zoete Amandelolie en Jojoba. Amandel is zeer veelzijdige olie en geschikt voor massages door de vette structuur. Zoete amandelolie bevat vitamine A en E, evenals zink en kan helpen bij huidregeneratie. Deze olie wordt veel gebruikt in de traditionele geneeskunde om de elasticiteit van de huid en haar jeugdige uitstraling te behouden. Jojoba is een geweldige keuze voor massageoliën, voor producten die zijn ontworpen om de huid tegen de elementen te beschermen, omdat het een zeer lichte filmlaag op de huid creëert die transepidermaal waterverlies helpt voorkomen. Jojoba is in werkelijkheid een was die bij kamertemperatuur vloeibaar is. Het heeft fantastische vocht inbrengende eigenschappen en bouwt een huid beschermende laag op en versnelt van het herstel van deze laag. De verschillende samenstellingen van deze basisoliën al dan niet toegevoegd met etherische olie mélanges zorgen voor weldadige en effectieve lichaamsmassages.

Onze Massageolie “Sensitive” is een samenstelling van Avocado olie en een hint van Helicryse olie. Avocado olie wordt gemaakt van het vruchtvlees. De avocadopulp bevat meestal ongeveer 15-40% olie, maar de extractie moet plaatsvinden wanneer de pulp is gedroogd, anders zou deze emulgeren. Het is een stabiele olie met een lange houdbaarheid vergeleken met sommige andere oliën. Avocado-olie is een goede keuze voor notenvrije dragerolie. Het is ook een olie waar veel mensen met huidallergieën goed op reageren en heeft ontstekingsremmende en hydraterende eigenschappen. Het is een “lange olie” wat betekent dat het zich goed over de huid laat verdelen, waardoor het geweldig is als massageolie. Als extra hebben we 0,5% Helicryse etherische olie toegevoegd.


Meest bekeken producten

* = prijzen zijn inclusief btw