VERZENDING BINNEN 2 WERKDAGEN
GRATIS VERZENDING IN NL VANAF € 35,00
SPAARPUNTEN PROGRAMMA

Plantaardige olie is een olie die afkomstig is van zaden, noten of vruchtvlees die voor een groot deel bestaan uit verzadigde en onverzadigde vetzuren. Het grote verschil tussen plantaardige olie en etherische olie, is dat plantaardige olie wat vetter is. Om die reden wordt het ook wel vette- of dragerolie genoemd.



Basis Olie Basis Olie
Basis Olie

Basisolie is zeer geschikt voor huid- en massageoliën en andere cosmetische producten. j’Olie et Co Aromatherapy heeft uitsluitend basisolie in het assortiment en zijn in het bijzonder geschikt als lichaam, huid en haarverzorging

Bekijken
Olie Maceraten Olie Maceraten
Olie Maceraten

Een maceraat olie is een basisolie dat wordt gemaakt door aan een plantaardige olie, een andere plant toe te voegen en deze een aantal weken te laten trekken. Het maceraat bevat zo’n 10% van de in vet oplosbare stoffen van de plant.&

Bekijken
Massage Olie Massage Olie
Massage Olie

Onze Massageoliën zijn 100% biologisch. Hierdoor is de olie uitermate geschikt voor de huid. Doordat massageolie een lipofiele vloeistof is wordt het door verschillende lagen in de huid opgenomen.

Bekijken

j’Olie et Co Aromatherapy is een Nederlands bedrijf dat uitsluitend met zorg geselecteerde natuurlijke producten verkoopt. Aan onze plantaardige oliën zijn geen conserveringsmiddelen toegevoegd, zijn 100% biologisch en zijn van een uitstekende kwaliteit.
 

Verschillende soorten plantaardige oliën

Er zijn verschillende soorten plantaardige oliën. De verschillen leggen we je graag uit:

Basis oliën
Basisoliën, soms ook draagoliën genoemd, zijn onbewerkt en 100% zuiver en bevatten allerlei vitamines, mineralen en onverzadigde vetzuren. Het is de basis voor huid- en massageoliën en andere cosmetische producten.

Olie maceraten
Een maceraat olie is een basisolie dat wordt gemaakt door aan een plantaardige olie, een andere plant toe te voegen en deze een aantal weken te laten trekken. Het maceraat bevat zo’n 10% van de in vet oplosbare stoffen van de plant.

Massageolie
Massageolie zijn 100% biologisch. Hierdoor is de olie uitermate geschikt voor de huid. Doordat massageolie een lipofiele vloeistof is wordt het door verschillende lagen in de huid opgenomen.

Bij een aantal van onze plantaardige massage oliën worden etherische oliemelanges toegevoegd. De door ons samengestelde mélanges hebben subtiele geur en zijn plezierig en zacht. Elke etherische olie kan wetenschappelijk worden onderbouwt, en worden ingezet voor het doel waar zij voor zijn ontwikkeld. 

 

Plantaardige olie kopen bij j’Olie et Co

Al onze plantaardige oliën hebben het ECOCERT-zegel en zijn daarom biologisch en koudgeperst, en is een product analyse is vrij te downloaden. Onze etiketten voldoen aan de regels en wetgeving van de Europese Gemeenschap. Zo vind je hier de benodigde informatie over de houdbaarheidsdatum, wetenschappelijke benamingen, oorsprong van de ingrediënten en contra-indicaties.

Bij j’Olie et Co vinden wij het ontzettend belangrijk dat onze producten biologisch, koudgeperst en van een uitstekende kwaliteit zijn. Daarnaast worden onze plantaardige oliën nooit op dieren getest. Dankzij onze producten willen wij ervoor zorgen dat je geniet van de pure en gezonde wereld van de aromatherapie. Dit zal je welzijn en gezondheid meer rust geven.


Meest bekeken producten

* = prijzen zijn inclusief btw