VOOR 15:00 UUR BESTELD, DEZELFDE DAG VERZONDEN
GRATIS VERZENDING IN NL VANAF € 30,00
SPAARPUNTEN PROGRAMMA
jolieetco logo
[WEBWINKELKEURWIDGET layout=new_button-stars theme=dark color=#871273 show=yes view=slider amount=6 width=manual width_amount=250px height=45px interval=5000 language=nld]
Olie-Maceraten

Veelzijdige plantenextracten voor de verzorging van de huid 


Bezig met laden...
visibility
shopping_cart

Passiflora | Biologisch | 50ml

Passiflora is een van de meest veilige kruiden die je kan toepassen bij klachten die samenhangen met stress (een overbelast zenuwstelsel)...

11,00*

visibility

St. Janskruid | biologisch | 50ml

St. Janskruid maceraat heeft uitstekende huid verstevigende eigenschappen, waardoor de teint zachter en helderder wordt.

10,01*

visibility
shopping_cart

Valkruid | Biologisch | 50 ml.

Valkruid maceraat is nummer een in behandeling van verstuikingen, verzwikkingen, bloed- uitstortingen, builen, pijnlijke plekken door...

9,50*

visibility
shopping_cart

Vogelmuur | Biologisch | 50 ml.

Vogelmuur is een zeer veelzijdige plant voor de verzorging van de huid en kan bij haast alle huidaandoeningen worden ingezet.

12,00*

Maceraten

Een aantal basisoliën wordt gemaakt door aan een plantaardige olie delen van een andere plant toe te voegen en een aantal weken te laten trekken. Dit noemen we een maceraat. Het maceraat bevat 10% van de in vet oplosbare stoffen van de plant. De plantendelen geven geleidelijk hun lipofiele stoffen af aan de drager waardoor er een (fyto)therapeutisch product ontstaat.
 

Gedroogde kruiden, waterextracten en olie-extracten zijn actieve plantaardige ingrediënten die aan formuleringen worden toegevoegd om de biologische eigenschappen van het product te vergroten, wat zorgt voor voeding en genezende voordelen. Geneeskrachtige planten bieden een breed scala aan voordelen voor de huid door componenten die bioactieve stoffen worden genoemd en kunnen direct in de formulering als poeder of in de vorm van een extract worden gebruikt.
 

Wateroplosbare extracten kunnen worden gebruikt in de vorm van een glyceriet of zelfs als een waterinfusie en ze voorzien alle wateroplosbare componenten van de plant in het product. Olie maceraten daarentegen zijn lipofiele extracten en brengen de in olie oplosbare componenten van de plant naar de formulering. Bekende maceraten zijn Arnica en Passiflora.


Meest bekeken producten

* = prijzen zijn inclusief btw

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, er worden geen persoonlijke gegevens opgeslagen.
Accepteer geselecteerde cookies