Levensboom Geursteentje

De Levensboom (Tree Of Life) staat symbool voor wijsheid, bescherming, kracht, overvloed, schoonheid, verlossing en het leven.

1 Beoordelingen
2,50 *
Prijs per steentje
remove add
Het aantal spaarpunten dat je voor dit product ontvangt is 1
  • Yin Yang Geursteentje
  • Toepassingen
  • Gebruik

Levensboom geursteentje

Geursteentje: Levensboom
Materiaal: Keramiek
Diameter: 5 cm
Hoogte: 1,2 cm
Gewicht: 45 gram

Het Levensboom geursteentje is ook leverbaar met een leistenen onderzetter.

Leisteen onderzetter
Afmeting: 10 x 10 cm

De Levensboom (Tree Of Life) staat symbool voor wijsheid, bescherming, kracht, overvloed, schoonheid, verlossing en het leven. Met zijn wortels in de aarde heeft hij contact met de onderwereld, en zijn takken reiken hij naar de hemel. Hij is de bemiddelaar tussen goden en mensen. De drie belangrijkste systemen van de bomen: de wortels, de stam en de takken staan parallel aan de menselijke ontwikkeling van lichaam, psyche en geest. Het is een krachtig symbool van de groei. De levensboom symboliseert ook het eeuwige leven en onsterfelijkheid.
Afhankelijk van de etherische olie of mélange en de gewenste geurbeleving druppel je gemiddeld 3 tot 8 druppels etherische olie naar keuze op het geursteentje. Van sterke etherische oliën, zoals bijvoorbeeld basilicum, gebruik je wat minder dan van een minder sterke olie zoals mandarijn of cederhout. Het aantal druppels bepaald de effectiviteit en natuurlijk ook de gewenste geurbeleving.

Om heerlijk in te slapen of door te slapen en uitgerust wakker worden:

Wil je bijvoorbeeld Nighty Night verdampen op een kinderkamer (bij kinderen vanaf 2 jaar) , druppel dan 1 of 2 druppels Nighty Night op de geursteentje en plaats deze enige tijd voor het slapengaan onder het bed. Voor volwassenen zijn 6 tot 8 druppels meer dan voldoende. Zet je zelf het geursteentje naast je bed om lekker te kunnen slapen? Dan is een subtiele geurbeleving ook heel goed! 

Op het werk? Plaats dan een geursteentje met onze Concentration mélange op het bureau. Deze mélange houd je alert, is effectief en toch subtiel. De verkwikkende geuren zwarte peper, citroen, rozemarijn, basilicum en akkermunt helpen je te concentreren op wat je moet doen of wat er komen gaat.
Geursteentjes zijn bijzonder geschikt voor een doordringende verdamping van etherische olie. Geursteentjes zijn heel geschikt voor kleine ruimtes, maar ook zeer geschikt om een subtiele geur te creëren naast je bed, in de kinderkamer maar ook op het werk.

Druppel gemiddeld 3 tot 8 druppels etherische olie naar keuze op een geursteentje. Het geursteentje is poreus waardoor het makkelijk etherische olie absorbeert. Jouw favoriete etherische olie of mélange wordt in de directe omgeving verspreid.

Onze geursteentjes zijn klein en handig in gebruik. Als je een leistenen onderzetter gebruikt beschermt het ook tegen doordrenken.

Less is more!
Dit geldt zeker voor een aantal etherische oliën. Veel druppels op een geursteentje of in een diffuser lijkt in eerste instantie geweldig. Door minder te gebruiken is het effect niet minder. Als je twijfelt over het aantal druppels, begin dan met een minimaal aantal druppels.

Ons advies is om soortgelijke geuren op één geursteen te gebruiken. Bijvoorbeeld: één geursteentje voor citrus geuren en één geursteentje voor houtgeuren. Je kunt steeds opnieuw olie, ook als het een andere olie is, op het geursteentje druppelen, maar de geur van de eerder gebruikte olie zal alleen nooit helemaal verdwijnen.

Hoe lang kan ik met een geursteentje doen?
Geursteentjes kunnen veel olie absorberen, maar etherische olie vervliegt ook na een tijdje. Gebruik je vluchtige oliën zoals bijvoorbeeld een citrus of dennenolie dan kun je hiervoor hetzelfde geursteentje gebruiken. Van viskeuze (stroperiger) oliën zoals Vetiver en Sandelhout zal de geur langer aanwezig blijven. Je kunt iedere dag een aantal druppels toevoegen aan het geursteentje.

Geursteentjes kunnen ook buitenshuis gebruik worden. Wel adviseren we je dan om het geursteentje volledig te doordrenken met jouw favoriete olie of mélange.

Reinigen:
Onze geursteentjes zijn gemaakt van poreus keramiek. Hierdoor absorbeert de etherische olie heel goed. Omdat het materiaal poreus is kan het steentje niet gereinigd worden, het zou namelijk ook het schoonmaakmiddel absorberen. Ons advies is om voor een geursteen steeds dezelfde etherische olie te gebruiken. Een andere olie op hetzelfde geursteentje kan ook, maar de geur van de eerder gebruikte olie zal alleen nooit helemaal verdwijnen.

Beoordelingen

Bekijk hieronder alle reviews van onze klanten

Review toevoegen
Esther vd Wetering 21-04-2023 20:40 Heel mooi geursteentje ben er erg blij mee

Laat een review achter

Wat vind je van het artikel?
Levensboom Geursteentje
Laat een review achter
Versturen

Neem contact op

Heeft u een vraag over dit product? Stel ons uw vraag info@jolieetco.com Whatsapp