Geranium | Biologisch | 100 ml

Geranium hydrolaat is een werkzaam bestanddeel in verzorgende crèmes en melk, lotions of in reinigingslotions. Maar ook als serum voor het gezicht.

0 Beoordelingen
12,75 *
Prijs per 100 ml.
Standaard levertijd
remove add
Het aantal spaarpunten dat je voor dit product ontvangt is 5
  • Geranium Roseum
  • Karakteristiek
  • Toepassingen
  • Contra-indicaties & Overige details
  • Disclaimer

GERANIUM ROSEUM Hydrolaat

Latijnse naam: Pelargonium graveolens azoricum Wordt geleverd in een kobaltblauw geëtiketteerd glazen flesje.
Een pompverstuiver kan als optie bijbesteld worden.

Plantendeel: Bloemen
Extractie: Stoomdestillatie
Herkomst: Eiland Pico – Azoren (Portugal)
Certificering: Biologisch
Toevoegingen: Geen conserveringsmiddelen
INCI-naam: PELARGONIUM GRAVEOLENS (GERANIUM) FLOWER WATER
Geur: Zoet, fruitig, rozen, licht citrusachtig aroma
Kleur: Heldere kleurloze vloeistof
Gebruik: Alleen uitwendig
Opslag: Donker en Koel bewaren, bij voorkeur in de koelkast
Inhoud: 100 ml.
Merk: j’Olie et Co Aromatherapy
Dit schitterende hydrolaat is afkomstig van het eiland Pico, een van de 9 eilanden van de Azoren archipel in de Atlantische Oceaan. Alle eilanden hebben een vulkanische oorsprong. De Pico is met een hoogte van 2351 meter, tevens de hoogste vulkaan van deze eilandengroep. De Azoren hebben het gehele jaar door een constant klimaat, met weinig temperatuurverschillen. De temperatuur varieert tussen 14,0 en 24,8°C, waarbij augustus de warmste maand is. 

Dit schitterende vulkanische eiland kent een bijzondere flora waaronder ook onze geranium. De bodemgesteldheid en het constante klimaat maakt deze geranium anders dan alle andere. Pelargonium graveolens azoricum heeft een heerlijke zacht bloemige frisse geur, met een licht citrus accent wat aan roos doet denken.

De geur is rijk, bloemig, zoet, een beetje roos en licht citrusachtig. Geranium is een huidverzorger bij uitstek voor jong tot oud voor alle huidtypen. Stopt bloedingen, bevordert wondheling, ontstekingsremmend, hydraterend en verkoelend.
Geranium Roseum hydrolaat is een werkzaam bestanddeel in verzorgende crèmes en melk, Geranium hydrolaat is een actief ingrediënt in verzorgende crèmes en melk, lotions of in reinigingslotions.

In lotions, maskers, crèmes: Gebruik zonder verdunning als make-up remover. Voor het reinigen van snij- en schaafwonden.

In bad is dit hydrolaat goed voor de huid, werkt cel regenererend en is balancerend voor de vette en/of droge huid.

Gebruik als tonicum voor de huid: Spray in je gezicht en hals na het reinigen, breng dan crème of olie aan zonder uit te drogen of het hydrolaat te laten indrogen.

Geranium hydrolaat is geweldig als toevoeging aan een gezichtsmasker van witte klei.

Door zijn verkoelende en huidverzorgende eigenschappen kan geranium hydrolaat ook gebruikt worden als wondspray en aftersun spray.
Contra-indicaties
Geen contra-indicaties

Globaal vastgestelde inhoudsstoffen: Citronellol (≤ 0,010 %), Geraniol (≤ 0,010 %), Eugenol (≤ 0,001 %), Citral (≤ 0,001 %), Linalol (≤ 0,010 %). Een analyse is beschikbaar om te downloaden, zie hierboven.


Spaarpunten: Bij elke bestelling kun je spaarpunten verzamelen. Kijk hier voor de voorwaarden
j’Olie et Co Aromatherapy kan en mag, in overstemming met de wetgeving, geen (volledige) informatie geven over alle eigenschappen en de toepassing van producten. Als je specifieke productvragen hebt kun je ons een e-mail sturen via info@jolieetco.com

Beschreven eigenschappen en toepassingen zijn afkomstig uit boeken en/of websites over hydrolaten therapie en aromatherapie. Deze informatie wordt bevestigd door een groot aantal waarnemingen in wetenschappelijke kringen. Deze informatie is uitsluitend voor informatieve doeleinden, het is geen medische informatie. 

Voor het gebruik van hydrolaten voor therapeutische doeleinden, adviseren wij je eerst een arts of een daartoe opgeleide, gediplomeerd therapeut te raadplegen.

Gebruik en toepassingen vallen buiten de verantwoordelijkheid van j’Olie et Co Aromatherapy.

Beoordelingen

Bekijk hieronder alle reviews van onze klanten

Review toevoegen

Laat een review achter

Wat vind je van het artikel?
Geranium | Biologisch | 100 ml
Laat een review achter
Versturen

Neem contact op

Heeft u een vraag over dit product? Stel ons uw vraag info@jolieetco.com Whatsapp