Aloƫ Vera Gel | Biologisch | 250ml.

Aloƫ Vera met afsluitdop

0 Beoordelingen
14,95 *
Prijs perĀ 250 ml.
Verwachte levertijd 2 week(en)
Het aantal spaarpunten dat je voor dit product ontvangt is 6
Ā 
  • AloĆ« Vera Gel
  • Samenstelling
  • Toepassingen & Eigenschappen
  • Contra-indicaties & Overige details
  • Disclaimer

ALOË VERA GEL

Latijnse naam: Aloe barbadensis

  

Grondstof: Verse filet van het blad
Extractie: De bladeren worden volledig met de hand geoogst en binnen enkele uren na de oogst verwerkt. Ze worden gepeld om de latex te verwijderen die aloïne bevat (een irriterende en sterk laxerende verbinding). Deze bladeren worden vervolgens gewassen en tweemaal gespoeld om het verse, kleurloze net terug te krijgen dat vervolgens wordt geperst om het inheemse sap te verkrijgen.
Certificering: Biologisch
Herkomst:
Mexico
INCI Naam: ALOE BARBADENSIS LEAF JUICE 
Geur: 
Neutraal
Kleur: Kleurloos, transparant
Opslag: Koel bewaren
Inhoud: 250 ml.
Merk: j'Olie et Co Aromatherapy


(*) ingrediënten van biologische landbouw. 100% van de totale ingrediënten zijn van natuurlijke oorsprong. 93% van de totale ingrediënten zijn van biologische landbouw. Cosmetisch, Ecologische en Biologische gecertificeerd door Ecocert Greenlife volgens de Ecocert norm beschikbaar op: http://cosmetiques.ecocert.com.

100% natuurlijke samenstelling, verkregen uit inheems aloƫ sap, uitsluitend van het verse bladnet om alle actieve bestanddelen van de plant te behouden.

Deze Aloƫ vera gel wordt bereid uit vers inheems sap, met een gegarandeerd minimum aloeverose-gehalte van 1200 mg/L, uit het hart van de Aloƫ vera plant door eenvoudigweg een natuurlijk geleermiddel (xanthaan gom), een natuurlijk bewaarmiddel en arginine (een van nature voorkomende pH-regelaar) toe te voegen om een formule te maken die geschikt is voor cosmetisch gebruik. Deze gel wordt koud gemaakt om zijn rijkdom aan slijmstoffen, vitaminen en voedingsstoffen te behouden. Aloƫ vera sap staat bekend om zijn veelzijdige eigenschappen op de huid... Een echte schat van de natuur en een must voor alle huidtypes!

Algemene inhoudstoffen:
Aminozuren, waarvan essentieel Arginine, Lysine, Valine. Vetzuren waaronder Myristine, OleĆÆne, Palmitine, Stearine, Linol. Vitamines A, B1, B2, B3, B5, B6, B12, C, E, Choline, Folinezuur. Mineralen waaronder Magnesium, Calcium, Zink, Selenium, Mangaan, IJzer, Chroom. Polysaccharide, Acemannan, Glucose, fytosterolen (B-sitosterol, campesterol), Enzymen (lipase, catalase).

Een exclusieve 100% natuurlijke formule, op basis van vers inheems sap

Wij hebben vele maanden gewerkt aan de formulering van deze aloƫ vera gel. Hij wordt uitsluitend bereid uit NATIVE aloe vera gel.
Dit betekent dat het wordt gewonnen uit het verse net van het aloĆ« vera blad en wordt gebruikt zonder enige bewerking of verhitting, om een kwaliteit te leveren die zeer rijk is aan polysacchariden, tannines, steroĆÆden, organische zuren, vitaminen en mineralen, met een hoog aloeverose gehalte. De gebruikte planten zijn afkomstig uit de biologische sector in Mexico. Onze AloĆ« vera gel is een van de enige op de markt die 100% natuurlijk is en bereid uit inheems sap (vele zijn gemaakt van poeder). Het is dus zeer rijk aan vitaminen en voedingsstoffen, waardoor het een uitzonderlijk product is.
Toepassingen:
- Puur op de huid, als behandeling
Deze inheemse Aloƫ vera gel kan puur op de huid worden gebruikt. Het is een compleet hydraterend*, voedend en beschermend huidverzorgingsproduct, bijvoorbeeld als :
- Verzorgende gel voor het gezicht en de oogcontour
Gezichts-, oog- en lichaamsverzorging in plaats van uw gebruikelijke crĆØme. Tip: Voor een nog completere en minder "droge" verzorging kunt u voor het aanbrengen enkele druppels plantaardige olie in uw handpalm door de aloĆ« vera gel doen.
- Verzachtende aftershave gel
- Stylinggel voor het haar
- Hydraterend (*) masker in een dikke laag (zet het een paar uur voor het aanbrengen in de koelkast voor een verfrissend effect)

(*)Ā Het aanbrengen van AloĆ« vera gel veroorzaakt een "trekkerig" gevoel op een dunne huid, dat na enkele minuten verdwijnt. Als je een dunne of kwetsbare huid hebt, gebruik dan liever AloĆ« vera gel als actief ingrediĆ«nt in preparaten die verrijkt zijn met plantaardige oliĆ«n.


Eigenschappen:
- Aloƫ vera gel is een uitstekende vochtinbrenger* en helpt het vochtverlies van de huid te compenseren.
- De voedzame Aloƫ vera gel voorziet de huid van vitamines en sporenelementen die essentieel zijn voor haar schoonheid.
- Als huidhersteller stimuleert hij het huidherstel en verzorgt hij de huid die naar roodheid neigt.
- Het verzacht de huid die gevoelig is voor irritatie en jeuk.
De aanspannende en regenererende effecten maken van deze gel een zeer interessant anti-verouderingscosmeticaproduct. Sommige van de actieve bestanddelen stimuleren de groei van fibroblasten en de synthese van collageen en hyaluronzuur. Hoewel Aloƫ vera gel zeer penetrant is, creƫert het een beschermende film op het huidoppervlak tegen wind, zout, zon of vuile deeltjes.
- Het werkt zuiverend, waardoor het in reinigingsproducten kan worden gebruikt.
Het heeft de reputatie bruine vlekken te verminderen en het verschijnen ervan op handen en gezicht uit te stellen.
Contra-indicaties: GeenĀ 

Belangrijkste inhoudstoffen:
- Vitaminen A, B1, B2, B3, B6, B9, B12, C, E, choline...
- Mineralen (calcium, fosfor, kalium, ijzer, natrium, chloor, mangaan, magnesium,
koper, chroom, zink.... ). Aloƫ vera sap bevat meer dan 20 mineralen die essentieel zijn voor het goed functioneren van de verschillende enzymatische systemen van de huid.
- Enzymen: waaronder bradykinase: een pijnstillend, genezend enzym dat ontstekingen verlicht. De werking ervan wordt versterkt door de aanwezigheid van kiezelzuur.
- Suikers (mannose-6-fosfaat en acemannaan) waaronder aloeverose (gegarandeerd 1200 mg/L in het gebruikte inheemse sap): hydraterende, verzachtende en immuunsysteem stimulerende werking. De suikers zijn in staat grote hoeveelheden water vast te houden (hydraterende werking), maken de huid glad en elastisch en verminderen rimpels.
- GlycoproteĆÆnen en aminozuren (fenylalanine, leucine, lysine...):Ā  AloĆ« bevat 18 van de 22 in het menselijk lichaam aanwezige aminozuren, waaronder 7 van de 8 essentiĆ«le AA. Ze zijn betrokken bij de regeneratie van huidweefsel (vermenigvuldiging van keratinocyten, fibroblasten).
- Lectine: bevordert de genezing.
- Saponinen: reinigend en antiseptisch.
- Lignine: bevordert de penetratie van de actieve bestanddelen van de plant in de huid.

Elke dag tonen nieuwe studies het bestaan aan van nieuwe verbindingen met opmerkelijke eigenschappen: zo werden onlangs aloetine en lignine geĆÆsoleerd:
- aloetine en aloesine: antiseptische werking
- aloelucine: activeert de celregeneratie en versnelt de genezing van zweren.

Allergenen:Ā Geen


Spaarpunten:Ā Bij elke bestelling kun je spaarpunten verzamelen. KijkĀ hierĀ voor de voorwaarden.
jā€™Olie et Co Aromatherapy kan, in overstemming met de wetgeving, geen (volledige) informatie geven over alle eigenschappen en de toepassing van producten. Als je specifieke productvragen hebt kun je ons een e-mail sturen viaĀ info@jolieetco.com

De Europese Unie verplicht het vermelden van deze waarschuwingen aan alle leveranciers van etherische oliĆ«n. KijkĀ hierĀ voor meer informatie

Waarschuwing
Veroorzaakt lichte huidirritatie. Veroorzaakt oogirritatie. Kan een allergische huidreactie veroorzaken. Buiten bereik van kinderen bewaren. Kan schadelijk zijn bij inslikken of als het in de luchtwegen terechtkomt. Kan langdurige schadelijke gevolgen hebben voor in het water levende organismen. Bij contact met de huid, wassen met veel water en zeep. Bij huidirritatie, uitslag of inname, direct een arts raadplegen. Bij oogcontact direct spoelen met volle melk of een neutrale basisolie zoals olijfolie of zonnebloemolie, en direct een arts raadplegen.

Beoordelingen

Bekijk hieronder alle reviews van onze klanten

Review toevoegen

Laat een review achter

Wat vind je van het artikel?
Aloƫ Vera Gel | Biologisch | 250ml.
Laat een review achter
Versturen

Neem contact op

Heeft u een vraag over dit product? Stel ons uw vraag info@jolieetco.com Whatsapp